Josipa Jovi?a 51/1
21000 Split ? HRVATSKA
TEL: + 385 (0)21 494 666
FAX: + 385 (0)21 494 670

e-mail: nicomi@nicomi.hr

slabostrujna instalacija objekata

Wellness sustavi

WELLNESS SUSTAVI

Sve u jednom chipu – jedan chip za sve

Karte, elektronički novčanik i garderobni ormarić u jednom mediju. Sa samo jednim nosačem podataka vaš gost dobija neograničen pristup do svega što mu želite ponuditi. Konzumacija hrane i pića, usluge u wellnesu kao i solariji i whirlpooli: sve se rezervira beskontaktno bez potrebe za gotovinom.
Praktičnost plaćanja bez gotovine potiče vaše goste da troše znatno više.
Za što jednostavnije upravljanje sustavom se goste može razvrstati u više skupina: najbitnije od njih su dnevni gosti te gosti hotela. Sustav prepoznaje još i skupine sezonskih gostiju te pretplatnike (članove).

Dnevni gosti

Na ulaznoj recepciji dnevni gosti dobivaju osobnu narukvicu sa tarifom prema vlastitom izboru. Ovisno o odabranoj tarifi narukvica se može koristiti kao kreditna kartica ili kao prepaid kartica. Kod prepaid kartica gosti uplaćuju određeni iznos odmah prilikom ulaska, ali količinu novca na narukvici mogu i naknadno nadopuniti na za to predviđenim mjestima u wellnessu. Na ovaj način gosti mogu plaćati bilo gdje unutar wellnessa. U slučaju da se narukvica koristi kao kreditna kartica gost ne treba plaćati unaprijed. Sve iskorištene usluge se stavljaju na njegov račun. U slučaju potrebe da se ulazak u objekt organizira na što brži i jednostavnji način, cijena ulazne karte može se upisati na narukvicu.
Gost u wellness ulazi preko kontrolne točke. Nakon toga kartica postaje aktivna. Unutar objekta sve ponuđene usluge mogu biti plaćene bez novca.
Sustav ima mogućnost da se gostu unaprijed dodjeli određeni garderobni ormarić ili da mu se prepusti da sam traži ormarić koji je slobodan. Postoji mogućnost da se za goste ormarić unaprijed rezervira ili da mu se prilikom dolaska dodjeli slobodni ormarić. Software ima mogućnost da se u svakom trenutku na recepciji može vidjeti stanje zauzetosti ormarića. Još jedna bitna osobina softwarea je da se nakon radnog vremena, za vrijeme čišćenja garderobnih ormarića, svi ormarći mogu istovremeno otvoriti sa prijemnog pulta.
Posebna područja (npr. sauna, sauna sa slanom vodom itd.) se mogu pratiti preko softwarea. Ako gost uđe u neki od ovih područja, ovisno o odabranoj tarifi, određeni dio novca se odbija sa njegove narukvice (prepaid) ili se dodaje na narukvicu (postpaid). Praksa je da se osim naplate samog ulaska u saunu naplaćuje i vrijeme provedenu u njoj. Time se izbjegava dugotrajno zadržavanje gostiju u jednom dijelu objekta, odnosno osigurava se brži prolazak gostiju kroz objekt.
Na informacijskim terminalima unutar objekta gost može dobiti informaciju o vremenu korištenja pojedinih usluga, broju svog ormarića, količini novca na narukvici.
Na kraju korištenja napravljeni troškovi se plaćaju na izlaznoj blagajni ili na nekoj od automatskih naplatnih blagajni. Samo nakon plaćanja računa korisnik može napustiti objekt.

Hotelski gosti

Hotelski gosti se checkiraju izravno na recepciji. Za vrijeme svog planiranog boravka gosti dobivaju karticu za ulaz u sobu. U slučaju da žele koristiti usluge wellnessa prilikom dolaska u wellness im se na osnovu hotelske kartice izdaje narukvica. Na ovaj način gost ima mogućnost da sve korištene usluge prebaci na račun hotelske sobe.
Ako je ulaz u wellness, fitness i sl. već uključen u hotelski paket gostu neće biti naplaćena ulazna karta. Ukoliko to nije slučaj gostu će cijena ulaznice biti upisana na narukvicu prilikom ulaska. Sve usluge koje je gost koristio se izravno prenose prema hotelskom softwareu i prebacuju na hotelsku sobu.
Ovisno o vašim željama naplatu svake pojedine usluge možete izvršiti odmah, ili za istu teretiti hotelski račun gosta.

Neograničeni užitak i opuštanje

Snaga upravljanja gostima. Naš glavni cilj je spriječavanje bespotrebnih gužvi, omogućavajući Vašim gostima maksimalnu slobodu kretanja.Naš sustav osigurava brzinu i jednostavnost prolaza. Redovi su prošlost za voditelje wellnessa i goste.
Ulaganje u budućnost. Našim rješenjem ulažete u budućnost. Dizajn koji ne zastarjeva, otvorena arhitektura, neprestalno praćenje industrijskih standarda i modularni koncept osigurava implementaciju vaših zahtjeva i potreba. ACCESS sustav je sigurna investicija koja se može sa lakoćom nadograditi.

Struktura sustava

ACCESS sustav. Sustav se sastoji od velikog broja komponenti koje su razvrstane u hardware i software.

Software

ACCESS Engine – podatkovni centar. Ovo je osnovna komponenta sustava. Ovo je podtkovni centar u koji se spremaju sve informacije. Svi bitni sistemski podaci se pohranjuju u Access Engine i većina sistemskih odluka se donosi u ovom modulu ili se izvršavaju uz njegovu potporu.
Na današnjem vrlo konkurentnom tržištu, tvrtke mogu opstati samo ukoliko se ispravne odluke donose brzo na osnovu smislenih podataka i ako mogu brzo reagirati na promjene stanja. ACCESS Engine omogućava vašoj tvrtki olakšanje u odlučivanju na svom području. Svaki član osoblja dobiva poslovne informacije iz svog djelokruga poslovanja u trenu, što znači da se smislene odluke mogu donositi brže te se odjeli odnosa sa gostima, prodaje, marketinga i općih poslova mogu optimizirati.
ACCESS Control – sustav za kontrolu. Ovo je komponenta iz ACCESS sustava koja je odgovorna za kontrolu čitača narukvica i terminala. Ona čini poveznicu između ACCESS Engine komponente i pojedine hardwerske komponente na ulazu.

Osim upravljanja opremom ova komponenta ima i zadaću neprestalnog provjeravanja ispravnosti rada opreme. Na taj se način izbjegavaju neugodne situacije kada djelatnici održavanja pregledavaju opremu. Svi podaci se pohranjuju u bazu podataka te su dostupni za nanadnu analizu samo jednim pritiskom na tipkovnici.

Korisničko sučelje je razvijeno na način da da su svi važni podaci vrlo lako dostupni. Sustav ima mogućnost pračenja korištenja opreme na nivou unaprijed definiranih područja objekta pa do samog nadgledanja korištenja pojedine komponente sustava. Sustav ima mogućnost da servisno osoblje (kućni majstor, čistačica ...) pristupom na određena mjesta (npr. strojarnicama hidromasaža) svojim logiranjem pokreće postupak dezinfekcije cijelog hidromasažnog sistema.

ACCESS Office – sustav za upravljanje. Ova komponenta upravlja glavnim podacima i omogućava pregled cijelog sustava. «Back office» dio ACCESS obitelji je implementiran u ovu komponentu. To znači da se mogu definirati grupe korisnika – marketing ima mogućnost pritupa podacima važnima za marketing, financije financijskim podacima a tehnika samo konfiguracijskim podacima.
Kao središnja aplikacija ACCESS office upravlja podacima važnim za prodaju, kontrolu pristupa, opremu, terminale, garderobne ormariće te za autorizaciju pristupa. Tipične uredske zadaće kao što su periodička naplata dužnika, import i export podataka, prijem robe itd. također pripadaju ovoj aplikaciji.

Promet, vrijeme rada, atraktivnost proizvoda, broj gostiju, struktura cijene, planiranje osoblja i slične podatke je moguće dobiti korištenjem ove komponente.

Največu vrijednost ova komponenta krije u mogućnosti povezivanja sa raznim hotelskim softwareima. To nam pruža mogućnost slanje izvještaja koje ovaj sustav kreira iz svoje baze podataka u razne hotelske i financijske programe. Primjerice postoji mogućnost da se izvještaj o broju radnih sati pojedinog djelatnika može prenijeti u računovodstveni software za izračun osobnog dohotka. Osim toga postoji mogućnost da se vrši obračun materijala utrošen prilikom tretmana. Na ovaj način se može pratit stanje skladišta.
Sustavom se može u bilo kojem trenutku pratiti kretanje osoblja ili gosta kroz wellness.

Da zaključimo; sustav koji vam nudimo može zadovoljiti sve potrebe upravljanja wellnessom, a njegova posebnost je u mogućnosti implementacije te integracije sa drugim sustavima.

Hardware

Čitač narukvica:
- Dizajnirano kućište
- LCD display za ispisivanje korisničkih poruka
- Montaža na zid ili zapreku
- Domet čitanja do 20cmInformacijski terminal:
Kontrolira automatski vođene wellness uređaje.
Prikazuje broj ormarića (brave), stanje računa, preostali broj bodova na kartici itd.Jedinica za kodiranje:
Čita i ispisuje i “narukvice”.
Izdaje kartice za ulaz i zadužuje “bodove”.Idealne kod visoko-frekventnih sustava, pogodne za vanjsku i unutarnju montažu.
Olakšan pristup invalidskim kolicima
Ponaša se kao izlazni čitač.
Umetnuta chip kartica (ili dr.) se provjerava.


Ako nema nepodmirenih računa i ako je gost otvorio svoj “ormarić”, prepreka se otvara i omogućava gostu izlaz.
Kartice koje više nisu potrebne uzimaju se i zadržavaju.


Prednosti ACCESS sustava:

 • Znatan porast prometa
 • Brz povratak ulaganja
 • Sigurno i brzo procesiranje naplate i prodaje
 • Egzaktne upravljačke informacije na pritisak tipke
 • Modularna struktura
 • Najviši stupanj sigurnosti
 • Opsežna izvješća
 • Kontrola iskorištenosti objekta
 • Povečanje produktivnosti i efikasnosti
 • Velik broj marketingških “alata”
 • Jednostavan za korištenje
 • Vrlo kratko vrijeme potrebno za obuku korisnika
 • Fleksibilne tarifne i cjenovne strukture
 • Lako korištenje i održavanje
 • Jadnostavno integriranje sa ostalim sustavima (PMS, financija itd.)
 • Mogućnost nadogradnje sustava prema zahtjevima korisnika
 • Vioka kvaliteta, trajnost i stabilnost
 • Zadovoljni gost

  

Sva prava pridržana © Nicomi d.o.o. - Split • Izrada i dizajn: Studio Mađor, Body Jewelry

camisetas rugby baratasCamisetas nba baratascamisetas beisbol baratascamisetas hockey baratascamisetas futbol barataszapatillas kobe bryantplumas parker preciotienda Boy-londonWilson merchandisetienda Wood Woodla perla ropa interior
我以前是那样的,后来才注意到丰胸产品。我先天性发育不太好,因为胸部只有小b杯,所以结婚的时候特别是美女喜欢穿那种瘦小的内衣产后丰胸。时间久了,胸口不大,反而变小了,结婚生下宝宝,喂了一年左右。断奶后,胸部过于收缩粉嫩公主酒酿蛋 ,原本没什么胸部的是a杯而不满。因为胸痛频繁到医院检查,有轻微乳腺增生,医生说我长期穿着内衣也有很大影响丰胸粉嫩公主酒酿蛋,提醒姐妹们注意,不要挤压胸部。
Over the years we have reported several times on crimes and violence related to sneaker releases and the sneaker scene in general. Where there is money to be made, you can be pretty sure that sooner or later there will be people that want to take it from you. Focus Films presents Kicks, a film about sneaker violence and much more.NIKE AIR FORCE 1 FLYKNIT “When his hard-earned kicks get snatched by a local hood,NIKE AIR MAX 2017 fifteen-year old Brandon and his two best friends go on an ill-advised mission across the Bay Area to retrieve the stolen sneakers. Featuring a soundtrack packed with hip-hop classics, Justin Tipping’NIKE AIR HUARACHEs debut feature is an urban coming-of-age tale told with grit, humor and surprising lyricism.”NIKE AIR FORCE 1 HIGH CHEAP The story is based on an experience that Justin Tipping,ADIDAS ALPHABOUNCE the director of the film, had. He purchased a white Nike Air Presto and was jumped by several guys and got his sneakers stolen. Of course his film is much more than a boy-meets-shoe, boy-loses-shoe,MBT KIMONDO MEN boy-gets-shoe-backstory. Brandon,MBT Flame Chaussures the main character in the film, gets his brand new Air Jordan 1 Retro “Bred” stolen and the film tells the story of him and his friend’s tale trying to get them back.NIKE AIR JORDAN RETRO 5 The result is a quintessential urban American tale, a subject that is relevant and real for today’MBT KIMONDO GTX MENs American youth. Here below you can watch another clip of the upcoming movie.NIKE AIR HUARACHE CHAUSSURES Kicks hits theatres September 9. Source: The Guardian .